De Behandeling

Behandeling met de e-Lybra.

Behandelingen zijn doorgaans kort en krachtig, maar kunnen ook langer duren. Het hangt namelijk af van de klachten en hoe lang u hier al mee rondloopt. Hierbij hangt het er vanaf, hoe de reactie van het lichaam is: ieder mens reageert anders. Wij kunnen nooit vooraf zeggen hoe lang een behandeltraject duurt omdat ieder mens anders reageert. Kinderen reageren meestal sneller dan volwassenen. Zij staan nog erg open en zijn toegankelijk. 

Doet de behandeling pijn?

Nee, het is een pijnloze behandeling. U krijgt twee polsbandjes om die zijn aangesloten op het apparaat. Dat is alles. Na 1 à 1,5 uur is de behandeling voorbij. U kunt ondertussen lezen, praten. Kinderen kunnen zelfs een dvd kijken. 

Kan ik ook 's avonds afspreken?

Ja, wij behandelen ook ’s avonds.

Wat kost de behandeling?

Voor de eerste afspraak rekenen wij € 95,00 incl. 21 % btw. Deze duurt meestal 1,5 uur tot 2 uur. 
Voor vervolgafspraken rekenen wij € 85,00 incl. 21 % btw. Deze duren meestal 1,5 uur. Voor een behandeling van een uur rekenen wij € 65,00 incl. 21% btw. Er wordt dan niet getest. 

Become Healthy is lid van Collectief Alternatieve Therapeuten onder nummer: 20170012

De kosten voor de behandelingen worden (nog) niet vergoed door de ziektekostenverzekeraars, maar het CAT is bezig om afspraken hierover te maken.

We hebben 2 behandelruimtes. Dit biedt de mogelijkheid om twee behandelingen tegelijk uit te voeren. Dat is prettig voor echtparen of ouders met kinderen die gelijktijdig komen. 

Maak direct een afspraak en bel 06 - 547 10 732 of mail info(@)becomehealthy.nl       

    

Twitter


  • BecomeHealthy22:
    RT @puuhroverberg: Alleen bij voldoende aanmeldingen glasvezel in buitengebied Overberg! Aanmelden kan nog tot 10 juli https://t.co/wqf3poZ…
  • BecomeHealthy22:
    RT @4positiviteit: Wees een beetje gek. Wees vol plezier. En wees vooral jezelf. Het leven is te kort om het leven tekort te doen.

Contact

Become Healthy
Marja van den Boogert en Frits Westendorp
Dwarsweg 22a

3959 AJ Overberg
06-547 10 732
info(@)becomehealthy.nl